Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
homestyle
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!


Το Project Ψ [Psy]

Το project εξελίσσεται μέσω του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ Ψ και της ψηφιακής πλατφόρμας Psy Files και αποτελεί μια ανοιχτή και διαρκή έρευνα στην ψυχική υγεία και την ψυχιατρική ηθική.

Διαβάστε περισσότερα
The Confession Session Project

To “The Confession Session” είναι ένα διαδικτυακό φιλοσοφικό - κινηματογραφικό εγχείρημα των Άλκη και Κώστα Γούναρη που εξελίχθηκε το 2011. Πενήντα δύο άνθρωποι σ’ ένα μπαρ αφηγούνται πενήντα δύο ιστορίες. Πενήντα δύο μικρά κινηματογραφικά πορτραίτα εξομολογητικού χαρακτήρα, ως φιλοσοφικό παιχνίδι για τον τρόπο, που τα γεγονότα και οι αρχές μας καθορίζουν τις αποφάσεις και τις πράξεις μας.

Διαβάστε περισσότερα
Philosophy Café

Το Philosophy Café ξεκίνησε το 2006 από μια μικρή ομάδα διδασκόντων και φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και εγκαταστάθηκε αρχικά στο Dasein Café στα Εξάρχεια, με πρωτοβουλία του Διδάκτορος Φιλοσοφίας Άλκη Γούναρη, ο οποίος υπήρξε ο οργανωτής και βασικός συντονιστής των εκδηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα
Dasein Lab

Το Dasein Lab αποτελεί ένα εκπαιδευτικό ερευνητικό πρόγραμμα του Άλκη Γούναρη που έχει σαν κύριο στόχο να φέρει το ευρύ κοινό κοντά στα ζητήματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή κοινότητα -κυρίως τη φιλοσοφία - με τρόπο απλό, εύληπτο και προσιτό. 

Διαβάστε περισσότερα


Top