Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
homestyle
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 2 από 3: << < > >>


Τεχνητή Νοημοσύνη: μία Συνανακάλυψη, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές και όλους όσοι ενδιαφέρονται για το πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης και της εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η οργάνωση του προγράμματος γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης (EETN).

Διαβάστε περισσότερα




Αναβολή - Νέα Ημερομηνία Διεξαγωγής του Συνεδρίου Me and AI 2020

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης και η DIRECTION BUSINESS NETWORK, ανακοινώνουν την αναβολή των εργασιών του Συνεδρίου και τη μετάθεση της ημερομηνίας τον Οκτώβριο.

Διαβάστε περισσότερα




Οι ηθικές αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης [28/2/2020, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων]

Η SciFY, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το INNOVATHENS powered by Samsung, σας προσκαλούν στην 33η SciFY Academy με θέμα, “Οι ηθικές αρχές της Τεχνητής Νοημοσύνης”, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 19:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χώρος διεξαγωγής: INNOVATHENS powered by Samsung - Αεριοφυλάκιο 2, Γκάζι, Αθήνα).

Διαβάστε περισσότερα




#1 Δελτίο Τύπου 1ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη

Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης , διοργανώνει το πρώτο διεπιστημονικό συνέδριο για την Τεχνητή και Ενισχυμένη Νοημοσύνη και τους τρόπους που αναμένεται να μας επηρεάσει στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα




To «Ψ» στο Doc On ERT

Προβολή του Ντοκιμαντέρ Ψ στην ΕΡΤ2 - Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, στις 23:45

Διαβάστε περισσότερα




Είδαμε... «Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου στο Studio Μαυρομιχάλη [thelook.gr]

Κατά πόσο μπορούμε να δούμε το κιβώτιο χωρίς την ιστορική του διάσταση; Πως κοιτάει κάποιος που γνωρίζει την ελληνική ιστορία και πως κάποιος που την αγνοεί; Μια προσέγγιση του "Κιβωτίου" ως υπαρξιακό δράμα από τον Άλκη Γούναρη.

Διαβάστε περισσότερα




Ο Δρ. Φιλοσοφίας Άλκης Γούναρης στο Studio Μαυρομιχάλη

Σειρά συζητήσεων για «Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα




Το Ψ [Psy] στο Δρόμο για τα Βραβεία!

Για πρώτη φορά φέτος, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει προβολές των μεγάλου μήκους ταινιών που συμμετέχουν στην διαδικασία της βράβευσης. Το Ψ θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 στα Village Cinemas στο Παγκράτι.

Διαβάστε περισσότερα




Το Ψ [Psy] στο Film Box Berlin

Το Ψ [Psy] επιλέχθηκε ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές ταινίες και ταξιδεύει στο Βερολίνο 21 - 24 Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα




Πρεμιέρα για το Ψ [Psy] στην Αθήνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το Ψ [Psy] κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα, αποκλειστικά στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136 -ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός). 

Διαβάστε περισσότερα




Συνέντευξη στην Athens News

Ο Άλκης Γούναρης μιλάεις στην αγγλόφωνη Athens News για το project "The Confession Session".

Διαβάστε περισσότερα




Συνέντευξη στο Βήμα ΜΕΝ

Ο Άλκης Γούναρης μιλάει στη Δέσποινα Παυλάκη για το The Confession Session Project.

Οι περισσότεροι συνέδεσαν «την εξομολόγηση» με κάτι που τους «βασάνιζε», κάτι που τους είχε συμβεί, κάτι που είχανε μετανιώσει, αλλά γενικά τα κυρίαρχα θέματα ήταν το ζήτημα του θανάτου, της οικογένειας και των σεξουαλικών σχέσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα




Μόνο Οι Λέξεις Συνεχίζουν [Βραβείο Fipresci 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης]

Τον χειμώνα του 2010, 52 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο φιλοσοφικό καφενείο Dasein και εξομολογήθηκαν 52 προσωπικές ιστορίες μπροστά στις κάμερες των Άλκη και Κώστα Γούναρη για το διαδικτυακό project “The Confession Session”. Το Project αποτέλεσε το υλικό για το ντοκιμαντέρ  «Μόνο οι Λέξεις Συνεχίζουν» που κέρδισε το μεγάλο βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci.

Διαβάστε περισσότερα




Πρεμιέρα Ντοκιμαντέρ "Μόνο Οι Λέξεις Συνεχίζουν"

Tο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο επίσημο πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης , στο τμήμα « Μικρές Αφηγήσεις », την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Ολύμπιον και την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη. 

Διαβάστε περισσότερα




Εξομολογήσεων Τέλος

Μετά από 52 εβδομάδες εξομολογήσεων, ομολογιών, αφηγήσεων, μαρτυριών και συνδηλώσεων, το Confession Session έφτασε στο τέλος του. Ξεκινώντας σαν κινηματογραφικό και φιλοσοφικό παιχνίδι και με διάθεση να διερευνήσουμε την στάση των εξομολογούμενων απέναντι στην δημόσια ομολογία, αποκομίσαμε –τόσο εμείς που οργανώσαμε το project όσο και οι περισσότεροι πιστεύουμε συμμετέχοντες- μια εξαιρετική εμπειρία, ενδεχομένως για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από εμάς.

Διαβάστε περισσότερα


 Σελίδα 2 από 3: << < > >>
Top