Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
homestyle
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 2 από 2: << <


Το Ψ [Psy] στο Film Box Berlin

Το Ψ [Psy] επιλέχθηκε ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές ταινίες και ταξιδεύει στο Βερολίνο 21 - 24 Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα
Πρεμιέρα για το Ψ [Psy] στην Αθήνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 το Ψ [Psy] κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα, αποκλειστικά στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136 -ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός). 

Διαβάστε περισσότερα
Συνέντευξη στην Athens News

Ο Άλκης Γούναρης μιλάεις στην αγγλόφωνη Athens News για το project "The Confession Session".

Διαβάστε περισσότερα
Συνέντευξη στο Βήμα ΜΕΝ

Ο Άλκης Γούναρης μιλάει στη Δέσποινα Παυλάκη για το The Confession Session Project.

Οι περισσότεροι συνέδεσαν «την εξομολόγηση» με κάτι που τους «βασάνιζε», κάτι που τους είχε συμβεί, κάτι που είχανε μετανιώσει, αλλά γενικά τα κυρίαρχα θέματα ήταν το ζήτημα του θανάτου, της οικογένειας και των σεξουαλικών σχέσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα
Μόνο Οι Λέξεις Συνεχίζουν [Βραβείο Fipresci 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης]

Τον χειμώνα του 2010, 52 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο φιλοσοφικό καφενείο Dasein και εξομολογήθηκαν 52 προσωπικές ιστορίες μπροστά στις κάμερες των Άλκη και Κώστα Γούναρη για το διαδικτυακό project “The Confession Session”. Το Project αποτέλεσε το υλικό για το ντοκιμαντέρ  «Μόνο οι Λέξεις Συνεχίζουν» που κέρδισε το μεγάλο βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci.

Διαβάστε περισσότερα
Πρεμιέρα Ντοκιμαντέρ "Μόνο Οι Λέξεις Συνεχίζουν"

Tο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο επίσημο πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης , στο τμήμα « Μικρές Αφηγήσεις », την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Ολύμπιον και την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη. 

Διαβάστε περισσότερα
Εξομολογήσεων Τέλος

Μετά από 52 εβδομάδες εξομολογήσεων, ομολογιών, αφηγήσεων, μαρτυριών και συνδηλώσεων, το Confession Session έφτασε στο τέλος του. Ξεκινώντας σαν κινηματογραφικό και φιλοσοφικό παιχνίδι και με διάθεση να διερευνήσουμε την στάση των εξομολογούμενων απέναντι στην δημόσια ομολογία, αποκομίσαμε –τόσο εμείς που οργανώσαμε το project όσο και οι περισσότεροι πιστεύουμε συμμετέχοντες- μια εξαιρετική εμπειρία, ενδεχομένως για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από εμάς.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Καφές και η Φιλοσοφία

Συνοδεία ποτού ή καφέ, οι στοχασμοί του Νίτσε, του Πόπερ και του Καντ δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει να βγαίνει από άλλες εποχές! Το «φιλοσοφικό» cafe είναι ζωντανό, άμεσο, ελεύθερο. Ενας χώρος που θέλει να «δέσει» τη διακίνηση των ιδεών με τη διασκέδαση. Δημοσίευση 7/2/2010 στην Εφημερίδα Έθνος

Διαβάστε περισσότερα


 Σελίδα 2 από 2: << <
Top