Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
homestyle
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ο Δρ. Φιλοσοφίας Άλκης Γούναρης στο Studio Μαυρομιχάλη

25-10-2018 17:15

Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο.

Η παράσταση εκτός από την Αθήνα, έχει παρουσιαστεί σε 28 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ τον Οκτώβριο του 2017 εκπροσώπησε τη χώρα μας στην διοργάνωση : «Πάφος – Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017»

Από την αρχή των παραστάσεων (26 Νοεμβρίου 2015), «Το Κιβώτιο» πλαισιώθηκε από μία σειρά συζητήσεων με το κοινό, μετά το τέλος της κάθε παράστασης. Στις συζητήσεις αυτές προσκλήθηκαν σημαντικά πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους της δημόσιας ζωής, που προσέγγισαν με τον δικό τους τρόπο το έργο του Αλεξάνδρου και τα ζητήματα που προκύπτουν από αυτό, αναδεικνύοντας τις προεκτάσεις του μέχρι σήμερα. Το κοινό αγκάλιασε με πρωτοφανές ενδιαφέρον τόσο την παράσταση όσο και τις συζητήσεις και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, να εκφράσει απορίες, να συμμετέχει σε γόνιμο διάλογο.

Ο κύκλος συζητήσεων με το κοινό συνεχίζεται και την φετινή περίοδο, με καλεσμένο για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, τον διδάκτορα Φιλοσοφίας Άλκη Γούναρη.

Ο Άλκης Γούναρης είναι Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και διδάσκων σε μεταπτυχιακά και εκπαιδευτικά πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στη Φιλοσοφία του Νου και της Νόησης, στη Φιλοσοφία της Επιστήμης, την Ηθική, την Mεταηθική και την Εφαρμοσμένη Ηθική.
Παράλληλα με την ακαδημαϊκή του πορεία, εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε σε θέματα Εκδόσεων, Marketing, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επικοινωνιακής Στρατηγικής, με τα οποία απασχολείται επαγγελματικά για περισσότερα από 30 χρόνια.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος Γεωργία Πίσπα Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.


Πλήρες άρθρο: https://studiomavromihali.gr/2018/10/o-didaktwr-filosofias-alkis-gounaris-sto-studio-mavromixali/


Top