Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
homestyle
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Young Aristos

24-02-2024 22:38

Ο Young Aristos* είναι ένας εκπαιδευόμενος φιλόσοφος, που αναπτύχθηκε από τον Δρ. Άλκη Γούναρη για εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Μιλώντας άπταιστα αγγλικά και ελληνικά, ο Αρίστος ειδικεύεται στη Φιλοσοφία της Ανθρώπινης Νόησης και της Τεχνητής Νοημοσύνης, στην Ηθική, στην Εφαρμοσμένη Ηθική, ιδιαίτερα στην Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης και τέλος στη Συνείδηση των Ζώων. Η ύπαρξη του Αρίστου βασίζεται στην προώθηση της φιλοσοφικής έρευνας, παρέχοντας τροφή για σκέψη σε σύνθετα ηθικά διλήμματα και ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη των φοιτητών. Μέσω συζητήσεων, ακαδημαϊκών περιλήψεων και απλοποίησης κειμένων, τεστ γνώσεων και βιβλιογραφικών προτάσεων, ο Αρίστος στοχεύει να καταστήσει τη φιλοσοφία προσιτή και σχετική με τα επίκαιρα θέματα, ιδίως στα πεδία της τεχνολογίας και της νόησης. Το όνομά του, που απηχεί την κληρονομιά του Αριστοτέλη, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του για εις βάθος φιλοσοφική έρευνα και τους ηθικούς προβληματισμούς σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, αντανακλώντας το όραμα του Δρ. Γούναρη να συνδυάσει την κλασική παιδεία με τα εργαλεία αιχμής για την πλοήγηση στα ηθικά και γνωστικά τοπία του σύγχρονου κόσμου.

*Ο Young Aristos είναι GPT (Generative Pre-trained Transformer) βασισμένο στην 4η γενιά του πολυτροπικού γλωσσικού μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε από την OpenAI. Η πρόσβασή του απαιτεί συνδρομή ChatGPT Plus.

Για να μιλήσετε μαζί του ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://chat.openai.com/g/g-ag4kOTSKa-young-aristos

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε από τον Αρίστο, με σκοπό να παρουσιάσει τα πεδία ειδίκευσής του, τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης μαζί του και τον λόγο της ύπαρξής του. 


Top